Skip to content
Wij zoeken een full-time schilder in Alkmaar  Bekijk de vacature

Binnenschilderwerk

Uw binnenschilderwerk is bij Danenberg Schilders in goede handen. Is uw woning toe aan een opknapbeurt of wilt u uw woon- of werkomgeving voorzien van een frisse uitstraling? We helpen u graag uw woning of kantoor te verfraaien. Maar, verf biedt meer dan alleen een frisse look. Kwalitatief goed schilderwerk beschermt namelijk ook tegen vochtschade en slijtage. Zeker in vertrekken als de badkamer, keuken en vochtige ruimtes is het van het grootste belang een beschermende verflaag aan te brengen. En zeg nu zelf: het interieur van uw droomhuis vraagt toch om een passend decor? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor advies op maat.

Buitenschilderwerk

Uw kozijnen, gevel en deuren krijgen het flink te verduren. Zonnige dagen, regenval, vorst; het afwisselende Nederlandse klimaat heeft een grote invloed op de staat van het buitenschilderwerk. Door het schilderwerk regelmatig te laten controleren en opknappen, voorkomt u blijvende schade en geeft u uw woning of bedrijfspand de bescherming die het verdient. Blaasjes of scheurtjes in het lakwerk? Afbladderende laklagen? Verkleuringen of beschadigingen? Laat het ons weten. Samen maken we van uw woning of bedrijfspand een beeldend visitekaartje. Bent u benieuwd of uw schilderwerk aan vervanging toe is? Graag verzorgen we vrijblijvend een prijsopgave voor u voor binnen- en buitenschilderwerk.

Wand- en plafondafwerking

Op het gebied van schilderwerk zijn tegenwoordig talloze mogelijkheden. Denk hierbij aan productkeuze, technieken en kleuren, maar ook voor wat betreft afwerking kunt u kiezen uit een reeks aan uitdagende en persoonlijke opties. Danenberg Schilders is gespecialiseerd in het aanbrengen van marmereffecten en het creëren van unieke looks met behulp van sponstechnieken. Zo geeft u uw woning of bedrijfspand niet alleen kleur, ook voegt u een eigen, unieke sfeer toe aan elk vertrek.

Onderhoudsadvies en meerjarenplanning

Kleuradvies is voor u en ons heel belangrijk. We vertellen u graag meer over de te gebruiken verfsoorten, technieken, glansgraad en uitstraling. Is uw woning of bedrijfspand toe aan een opfrisbeurt? Samen komen we tot de duurzame oplossing, waar u jarenlang plezier van heeft. Ook geven we u gericht onderhoudsadvies of stellen we samen een meerjarenplanning op, zodat we u op maat kunnen blijven bedienen voor een blijvend mooi resultaat.

Onderhoud zonder zorgen

Danenberg Schilders bedient particulieren en de zakelijke markt en is daarnaast vaste onderhoudspartner van diverse VvE’s. Zowel kleine als grote verenigingen van eigenaren in de regio vertrouwen op de kwaliteit en vakkennis van ons bedrijf. Schilderwerkzaamheden zijn een fikse kostenpost, daarom denken wij graag met u en uw medebewoners mee. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van schilderwerkzaamheden en onderhoud? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Schilder in Alkmaar nodig?

Bent u op zoek naar een professionele, vakkundige schilder in Alkmaar? Danenberg Schilders levert sinds 1980 vakmanschap. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Schilder in Alkmaar nodig?

Bent u op zoek naar een professionele, vakkundige schilder in Alkmaar? Danenberg Schilders levert sinds 1980 vakmanschap. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en informeer naar de mogelijkheden.