Telefoon

06 21 447 708

E-mail

info@danenbergschilders.nl

Alexander Flemingstraat 33

1821 BK Alkmaar

Schilderwerk voor particulieren

Op zoek naar een betrouwbare schilder in Alkmaar waarmee je heldere afspraken kunt maken? En zoek je een schilder die efficiënt te werk gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn een allround schildersbedrijf en bieden een breed scala aan diensten aan, zoals binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, onderhoud en renovaties.

Onze werkwijze

Danenberg Schilders in regio Alkmaar werkt gestructureerd en transparant. We bespreken tijdens een vrijblijvend gesprek graag je wensen en verwachtingen. Op basis van onze jarenlange ervaring geven we advies en denken we mee over opties, stijlen en kleuren. Elk project biedt verschillende mogelijkheden en onze schilders zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. We schilderen alle soorten oppervlakken, zoals kozijnen, gevels, muren, plafonds en trappen.

Een goed gevoel

Tijdens het schilderwerk houden we nauw contact. Nog liever drinken onze schilders een lekkere kop koffie. Want persoonlijk contact is wel zo fijn, wanneer er vreemde mensen in en om uw huis lopen. Bovendien willen we dat alles naar wens verloopt. Deuren hangen we terug in de scharnieren, stopcontacten bevestigen we uiteraard weer netjes aan de muur. Overleg met ons, want alles is mogelijk! En is de klus geklaard? Dan ruimen we de boel netjes achter ons op, zo jij gelijk kunt genieten van een prachtig resultaat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bij het schilderen in huis is er keuze uit oneindig veel afwerkingen en kleuren. Bij wanden en plafonds kun je kiezen voor een gladde afwerking of afwerking met een korrel. Of ga voor een unieke uitstraling met een spons- of marmertechniek? Moet de verflaag voldoen aan bepaalde eisen? Ook daar hebben wij oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan schrobvaste, vochtwerende of bacteriebestendige verf.

Bij het schilderen van trappen, kozijnen of ander houtwerk kun je kiezen voor een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking. Onze ervaren schilders adviseren je graag over kleurgebruik en verfkeuze.

Bij grotere oppervlakken binnenshuis adviseren wij om verf aan te brengen door middel van een spuit. Dit geeft het meest strakke, streepvrije resultaat en werkt bovendien twee keer zo snel als rollen. Lekker efficiënt dus! Onze schilders zijn gespecialiseerd in deze verfmethode. Ze zorgen dat alles netjes wordt afgeplakt, gespoten en opgeruimd, zodat jij snel kunt genieten van het strakke en duurzame resultaat.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor verf spuiten.

Een opknapbeurt van je interieur kan nóg strakker ogen door een feature wall te behangen. Dit zorgt voor een uniek en speels effect, in combinatie met de strak geschilderde muren. Bij behang kun je eindeloos variëren in texturen, kleuren en prints en laat je je eigen stijl en persoonlijkheid nog meer tot uiting komen in je woning. Danenberg Schilders is gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van zowel glasvezelbehang als vliesbehang. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Het houtwerk van uw woning wordt dagelijks blootgesteld aan ons Nederlandse klimaat. Duurzame bescherming tegen weersinvloeden is daarom van cruciaal belang voor het behoud en de uitstraling van je huis. Onze ervaren schilders pakken de uitdagingen die buitenschilderwerk met zich meebrengt kundig aan. Ze inspecteren grondig en nemen de nodige maatregelen voordat ze met het schilderwerk beginnen. Mocht er sprake zijn van houtrot, een lek of oud raam of andere obstakels? Dan lossen we dat op voordat we beginnen met schilderen. Verder maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige verf- en materiaalsoorten die bestand zijn tegen UV-straling, extreme weersomstandigheden en andere omgevingsfactoren. Of het nu gaat om het schilderen van gevels, kozijnen, deuren of andere buitenoppervlakken, we staan garant voor een duurzame en strakke afwerking.

nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten of neem gerust contact met ons op.