Telefoon

06 21 447 708

E-mail

info@danenbergschilders.nl

Alexander Flemingstraat 33

1821 BK Alkmaar

Over Danenberg Schilders

Bij Danenberg Schilders staat vakmanschap centraal. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Intussen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd schildersbedrijf met een hecht team van ervaren professionals.  

Onze missie is om jouw schilderprojecten efficiënt uit te voeren zonder in te leveren op kwaliteit. We werken doelgericht, zorgen voor heldere afspraken en gaan voor duurzame resultaten. Zo kun jij nog lang genieten van het schilderwerk.

Betrouwbaarheid en toegankelijkheid is onze kracht!

Wanneer je kiest voor Danenberg Schilders, kies je niet alleen voor vakmanschap, maar ook voor een toegankelijke en betrouwbare service. Onze ervaren schilders staan klaar om je te voorzien van advies en je vragen te beantwoorden. We hechten waarde aan persoonlijk contact en zijn vaak een slechts een telefoontje bij de klant vandaan mocht er overleg nodig zijn.  

We zijn trots op ons werk en dat tonen we ook in hoe we omgaan met onze werkplekken. We houden onze omgeving schoon en geordend, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan een succesvol project en een prettige samenwerking. Na het afronden van het schilderwerk laten we je woning of bedrijfspand altijd opgeruimd achter, zodat je meteen kunt genieten van het vernieuwde interieur of exterieur.

Dit is wie wij zijn

Betrouwbaar

We maken heldere afspraken en die komen we na. Dat is de garantie van Danenberg Schilders.

Professioneel

We werken uitsluitend met hoogwaardige producten en staan voor 100% klanttevredenheid.

Bekend in de regio

Meer dan alleen een schilder nodig? Met ons uitgebreide netwerk streven we ernaar je van A tot Z te ontlasten.

Persoonlijk

We werken volgens een persoonlijke benadering. We houden de lijntjes kort en werken met een klein team professionals.

Garantie en duurzaamheid

Als lid van OnderhoudNL Garantie – de belangrijkste kwaliteitsorganisatie van schilders in Nederland – bieden we jou optimale zekerheid over de kwaliteit van het geleverde werk, de geboden service en garantie. We staan achter onze diensten en gaan voor volledige klanttevredenheid. Mocht er iets onverhoopt toch niet helemaal naar wens zijn? Dan gaan we in gesprek om samen een passende oplossing te vinden. Dat is gewoon service.

Om te garanderen dat je lang plezier hebt van ons schilderwerk, maken wij enkel gebruik van de meest duurzame verfmaterialen en technieken. Elk project is uniek en wij passen onze aanpak aan om het beste resultaat te verzekeren.

nieuwsgierig geworden?

Wij geloven in de kracht van vakmanschap en ons ervaren team, dat zich inzet om je verwachtingen te overtreffen. Samen maken we van jouw schilderproject een succesvolle en relaxte ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Danenberg Schilders het verschil kan maken voor jouw project.