Skip to content
Wij zoeken een full-time schilder in Alkmaar  Bekijk de vacature

Danenberg Schilders: vakmanschap sinds 1980

Danenberg Schilders is sinds 1980 uw vakman op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. Cornel Danenberg startte in dat jaar, samen met compagnon Hans Smit, onder de naam Fa. Danenberg en Smit het bedrijf, dat uiteindelijk uitgroeide tot een schildersbedrijf met acht personeelsleden. In 2007, na het pensioen van de heer Smit, ging Cornel als zelfstandig schilder verder onder de naam Danenberg Schilders. Vijf jaar geleden – in 2013 – stapte zoon Ferry Danenberg in het bedrijf, wat resulteerde in een nieuw compagnonschap.

Danenberg Schilders is lid van OnderhoudNL Garantie, de belangrijkste en grootste kwaliteitsorganisatie van schilders binnen Nederland. Deze erkenning biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de geboden service en garantie. “En dat zijn precies de vlakken waarop wij ons als bedrijf onderscheiden”, zegt Cornel Danenberg. “Persoonlijk contact, afspraken nakomen en het leveren van goed werk is de basis. Daar staan wij als bedrijf voor.”

Traditionele waarden, moderne materialen

“Het schildersvak is een ambachtelijk vak”, zegt Ferry Danenberg. “We doen er alles aan om de traditionele waarden te behouden in een moderne tijd.” Danenberg Schilders werkt met duurzame materialen en hoogwaardige verven van het merk Sikkens. “Het gebruik van kwaliteitsproducten en de uitstekende samenwerking met Sikkens geeft ons de kans ons werk zo goed en professioneel mogelijk uit te voeren. We vertrouwen op deze uitstekende producten, waardoor we u de zekerheid van een prachtig eindresultaat kunnen garanderen.”
‘Een schilder overleeft elke crisis’ wordt weleens gezegd. Immers, wie geniet er nu niet van een frisse, nieuwe look of een opknapbeurt van schilderwerk. Om de ambachtelijke waarden van het schildersvak ook in de toekomst te waarborgen, steekt Danenberg Schilders veel tijd in het opleiden van nieuwe schilders. “Dit doen we onder meer door samen te werken met opleidingsbedrijf ESPEQ”, legt Cornel uit. “Als erkend leerbedrijf helpen we de nieuwe generatie de fijne kneepjes van het vak te leren en tegelijkertijd het schildersvak – ook in de toekomst – in stand te houden.”

Cornel Danenberg
Ferry Danenberg

Schilder in Alkmaar nodig?

Bent u op zoek naar een professionele, vakkundige schilder in Alkmaar? Danenberg Schilders levert sinds 1980 vakmanschap. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Schilder in Alkmaar nodig?

Bent u op zoek naar een professionele, vakkundige schilder in Alkmaar? Danenberg Schilders levert sinds 1980 vakmanschap. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en informeer naar de mogelijkheden.