Telefoon

06 21 447 708

E-mail

info@danenbergschilders.nl

Alexander Flemingstraat 33

1821 BK Alkmaar

Schilderwerk voor bedrijven

Danenberg Schilders is jouw betrouwbare partner voor professioneel schilderwerk. Als allround schildersbedrijf bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, onderhoud en renovaties. We hebben een breed netwerk in de regio Alkmaar en hebben jarenlange ervaring in het samenwerken met zakelijke partijen. Van het opknappen van bedrijfsgevels tot aan het opleveren van schilderwerk voor een complex nieuwbouwappartementen; wij hebben de kennis en kunde in huis! 

Neem contact op voor meer informatie.

Onze werkwijze

Bij Danenberg Schilders snappen we dat schilderwerk voor bedrijven een andere aanpak vraagt dan voor particuliere klanten. Het gaat vaak om grotere projecten, waarbij de planning afhangt van meerdere partijen. Daarom maken we heldere afspraken en werken we efficiënt. We hebben een uitgebreid netwerk in de regio en houden de lijntjes kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Onze professionals zijn flexibel, toegankelijk en betrouwbaar. Kleine en grote woningcorporaties, VVE’s, aannemers en bedrijven  vertrouwen al jarenlang op de kennis en kunde van ons bedrijf.

Woningcorporaties en VVE

Onze schilders zijn gespecialiseerd in samenwerkingen op grote en kleine schaal met woningcorporaties en VVE. Door jarenlange ervaring weten zij als de beste wat er komt kijken bij het opknappen van een appartementencomplex of andere woningvoorzieningen. Schilderwerkzaamheden op grote schaal zijn vaak een fikse kostenpost, daarom denken wij graag met jou en je medebewoners mee. We streven naar de hoogste kwaliteit met zo min mogelijk overlast voor de bewoners. Dit doen wij door heldere afspraken te maken en efficiënt te werken. Zo staat die steiger nooit langer dan nodig! 

Aannemers

Met 40 jaar aan ervaring zijn is Danenberg Schilders een gevestigd schildersbedrijf in de regio. We hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we bij iedere klus snel kunnen schakelen. De vaklieden waar wij mee samenwerken zijn professionals en hebben passie voor het vak, net als wij. We weten als geen ander hoe belangrijk heldere afspraken en een strakke planning zijn. Daarom werken we met een persoonlijke insteek: je kunt ons altijd bellen voor overleg en advies. Dat maakt ons een fijne samenwerkingspartner voor zowel kleine als grote projecten. 

Bedrijven 

Is je pand toe aan een opknapbeurt? Onze schilders staan klaar om je te voorzien van advies! We komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken. We zijn gespecialiseerd in het restaureren van oude gevels, herinrichten van winkels, opknappen van kozijnen en nog veel meer.

Bij schilderwerk is er keuze uit oneindig veel afwerkingen en kleuren. Bij wanden en plafonds kun je kiezen voor een gladde afwerking of afwerking met een korrel. Ben je op zoek naar een echte eye-catcher? Kies dan voor een unieke uitstraling met een spons- of marmertechniek. Moet de verflaag voldoen aan bepaalde eisen? Ook daar hebben wij oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan schrobvaste, vochtwerende of bacteriebestendige verf. Bij het schilderen van trappen, kozijnen of ander houtwerk is er keuze uit verschillende afwerkingen, zoals een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als allround schildersbedrijf hebben we deze kennis en kunde allemaal in huis. Onze ervaren schilders adviseren je graag over kleurgebruik en verfkeuze.

Wil je de muren van jouw pand snel en kosteneffectief omtoveren? Dan adviseren wij om verf aan te laten brengen door middel van een spuit. Dit geeft het meest strakke resultaat en werkt bovendien twee keer zo snel als regulier rollen. Onze schilders zijn gespecialiseerd in deze verfmethode. Ze zorgen dat alles netjes wordt afgeplakt, gespoten en opgeruimd, zodat jij snel kunt genieten van het strakke en duurzame resultaat.

Bij een nieuwe inrichting kun je ervoor kiezen een wand te behangen. Dit zorgt voor een uniek en speels effect, in combinatie met de strak geschilderde muren. Bij behang kun je eindeloos variëren in texturen, kleuren en prints en laat je je de gewenste stijl nog meer tot uiting komen in je pand. Danenberg Schilders is gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van zowel glasvezelbehang als vliesbehang. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Het opknappen van een gevel vereist een zekere mate van expertise. Voorbereiding is daarbij van groot belang! We inspecteren de gevel zorgvuldig op beschadigingen, scheuren en eventuele houtrot. Vervolgens kiezen we de juiste methodes en materialen om deze problemen aan te pakken. Het herstellen van historische details en ornamenten vergt precisie en vakmanschap. Onze ervaren schilders hebben oog voor detail en zorgen voor een authentieke uitstraling. Bij het opknappen van gevels gebruiken we uitsluitend hoogwaardige en duurzame producten die bestand zijn tegen weersinvloeden. Zo blijft het resultaat lang mooi en goed beschermd.

nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten of neem gerust contact met ons op.